MCH

Livrare expres

Ajutor online

ImportATOR direct

despre noi

Societatea mixta romano-italiana M.C.H. PROD. S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si functioneaza din 1995 pana in prezent in domeniul industriei mobilei (cu precadere in domeniul blaturilor si accesoriilor de bucatarie). 

Pe parcursul acestor ani, printre obiectivele noastre majore s-a aflat colaborarea cu furnizori de prestigiu din Italia:

  • GRUPO FAB – producator de blaturi de bucatarie si fronturi de usi, etc.
  • INOXA Industrie – producator de accesorii pentru bucatarie
  • VOLPATO Industrie – producator de accesorii pentru bucatarie
  • GIEFFE Italia – producator de accesorii pentru bucatarie), capabile sa ofere pietei romanesti produse moderne de o calitate care sa satisfaca si cea mai exigenta clientela
  • EUREKA – producator italian de manere de inaltate calitate si estetica

GRUPO FAB – Prezent de mai bine de 40 de ani pe piata italiana, unde productivitatea, rentabilitatea si mai ales calitatea sunt la ordinea zilei, GRUPO FAB este un punct de referinta pentru orice societate producatoare de mobila.

Calitatea unica a post-formingului GRUPO FAB (evidenta mai ales in blaturile de bucatarie si fronturile de usi) deriva din insasi alegerea foarte stricta a materiei prime, pas urmat de aplicarea unui proces tehnologic “GRUPO FAB” specific. Se intra astfel intr-o lume aparte, cea a “masinilor inteligente” care dau nastere blaturilor de lucru si fronturilor de usi post-forming, produse ce respecta inaltele standarde de calitate si care prezinta toate garantiile de care un producator de mobila are nevoie.

In centrul proiectului de calitate GRUPO FAB se afla clientul, cumparatorul de blaturi si accesorii de bucatarie, care gaseste in aceasta societate dinamismul, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea ce garanteaza siguranta unei perfecte desfasurari zilnice a muncii sale.

INOXA Industrie – Unul dintre principalii producatori europeni de accesorii pentru bucatarie, cu solutii surprinzatoare si ingenioase de depozitare (cosuri metalice, scurgatoare de vase, cosuri de gunoi, mecanisme sofisticate, etc.), societatea INOXA este furnizorul preferat al celor mai puternice societati producatoare de mobilier de bucatarie. Accesoriile de bucatarie INOXA, practice, elegante, sofisticate si de o calitate incontestabila desavarsesc aspectul bucatariei dvs., intr-o desavarsita armonie cu frumusetea si rafinamentul blaturilor de bucatarie.

VOLPATO Industrie – Poate cel mai mare producator european de accesorii pentru bucatarie de tipul : inaltator de blaturi, plinta, picioare de plastic, VOLPATO este o societate dinamica si in continua crestere. Accesoriile VOLPATO completeaza perfect bucataria dvs., reprezentand solutia ideala de imbinare a mobilierului de bucatarie (blaturi, fronturi de usa, accesorii, etc.) .

GIEFFE Italia – divizia FGV este specializata in productia de picioare metalice pentru mese, tuburi si accesorii de bucatarie.

EUREKA Calitate si estetica la Superlativ – acestea sunt caracteristicile manerelor EUREKA, domeniu in care arhitectii italieni dau intreaga masura a traditiei lor de” fauritori” ai frumosului si durabilului.

Cea mai moderna bucatarie, cel mai elegant, rafinat si prestigios mobilier au intotdeauna un numitor comun: componentele in post-forming (blaturi de bucatarie, fronturi de usi, etc. ) si accesorii de la MCH PROD S.R.L..

Call Now Button